( SALLI JAVA SCRIPT JOTTA SIVUT NÄKYVÄT OIKEIN )


Kitaratunnit Vantaalla


Oletko harkinnut kitaratunneille menemistä?


Kitaransoiton opiskeleminen omin avuin voi tuntua välillä vaikealta. Vaikka nykyään voi löytää harjoitusmateriaalia ja soitto-oppaita laidasta laitaan niin oikeiden harjoitusten valinta ja omien virheiden löytäminen ja korjaaminen on silti hankalaa kun ei ole ketään joka neuvoisi kuinka kannattaisi toimia juuri niiden omien haasteiden kanssa.


Jos olet siinä tilanteessa kitaransoittosi kanssa, että haluat saada nopeampaa kehitystä ja sinulle suunnitellun opetusmateriaalin, sinulle suunnitellussa järjestyksessä niin suosittelen kääntymään puoleeni kitaratuntien merkeissä.


Panostan oppilaisiini ja otan vastuun heidän kehittymisestään monipuolisiksi ja osaaviksi kitaristeiksi. En aseta mitään taitokriteeriä oppilaikseni pyrkiville vaan  tärkeintä ovat into ja halu oppia soittamaan kitaraa paremmin.


Alla olevan linkin takaa löydät lisätietoa opetuksestani:


KITARATUNNIT


Tällä hetkellä ei valitettavasti ole vapaita aloituspaikkoja.===============================


Mikko Uotinen

044 952 3710

( Jos et tavoita niin jätä viesti vastaajaan, kiitos )

Mikko@kitaraopettaja.fi

===============================


Olen laittanut näille sivuille joitakin laatimiani harjoitusmateriaaleja (nuotteja, tabeja ja ohjeita/vinkkejä), joiden avulla voit treenata ja parantaa joitakin soittotekniikkaan ja yleiseen harjoitteluun liittyviä asioita, linkit löytyvät joka sivun ylälaidasta.