Kitaratunnit


Annan kitaransoiton yksityisopetusta Janakkalan Tervakoskella.


Erikoistun Heavy Metal- (neoklassinen, progressiivinen, thrash) ja Rock-kitaraan. Laadin jokaiselle oppilaalle hänen henkilökohtaisten tavoitteidensa pohjalta opetussuunnitelman joka muokkautuu opetuksen edetessä tarpeen mukaan. Harjoitus- ja teoriamateriaalit sekä kotitehtävät olen laatinut itse. Kaikesta tunneilla läpikäydyistä asioista oppilas saa kirjalliset muistiinpanot ja harjoitteluohjeet, jotka tukevat kotona tapahtuvaa harjoittelua ja oppimista.

Laadin myös jokaiselle oppilaalle henkilökohtaisen harjoitusohjelman joka kertoo mitä ja kuinka paljon harjoitella. Tämä auttaa ajankäytössä ja oppilaan ei tarvitse miettiä, että mitä tänään pitäisi tehdä.


Voit olla aloittelija tai kokeneempi soittaja tullaksesi oppimaan kitaransoittoa ja musiikkia kanssani.


Tärkeintä soiton ja musiikin opiskelussa on se, että oppii yhdistämään, soveltamaan ja käyttämään oppimiaan tietoja ja taitoja käytännössä. Tähän panostan opetuksessani paljon.


Oppilaan oppiessa myös tehokkaat keinot kotona harjoittelemiseen, alkaa tulosta syntyä nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Tällöin jää enemmän aikaa varsinaiseen soittamiseen ja musiikin tekemiseen.


Jos kotisivuni antavat sinulle sellaisen kuvan, että kitaransoiton ja musiikin opiskelu kanssani on kovaa työtä ja pelkkää hikoilua niin huolit suotta. En väitä etteikö korkean musiikillisen osaamisen saavuttaminen vaatisi työtä, mutta on tavoitetasosi sitten mikä tahansa niin voin auttaa sinua pääsemään sinne nopeammin ja helpommin.


Opetukseni aihepiirejä oppilaan tavoitteista riippuen ovat muun muassa:


 1. -Harjoittelu kotona

 2. -Soolotekniikat

 3. -Improvisointi

 4. -Fraseeraus

 5. -Rytmisoitto

 6. -Musiikin teoria

 7. -Sointutietämys

 8. -Säveltapailu (sävelkorvan kehittäminen laulamisen kautta)

 9. -Säveltäminen

 10. -Kappaleiden analyysi

 11. -Kitarasoolojen analyysiJos olet halukas ja motivoitunut kehittämään soittoasi ja musikaalisuuttasi niin ota minuun yhteyttä. Saat sähköisen tutustumiskyselyn, jonka täytettyäsi ja palautettuasi arvioin alustavasti mahdollisuuksiamme lähteä ratkomaan musikaalisia ja soittoteknisiä haasteitasi opissani.


Tämän jälkeen voimme sopia ajankohdan jolloin voit tulla käymään ilmaisella tutustumiskäynnillä. Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta joudut kyllä keskustelemaan kitaransoitosta ja musiikillisista tavoitteistasi kanssani. Saat myös ilmaisen kitaratunnin.


Itse arvioin tutustumiskyselyn ja keskustelumme pohjalta tarkemmin mahdollisuutemme toimivaan yhteistyöhön. En ota sinun enkä itseni vuoksi kaikkia oppilasehdokkaita asiakkaikseni. Jos minusta tuntuu etten ole oikea opettaja sinulle niin kerron sen suoraan.

                                      

Tulet huomaamaan, että soittotaitosi paranee jo ensimmäinen oppitunnin jälkeen.


Tällä hetkellä ei valitettavasti ole vapaita aloituspaikkoja.


===============================

Mikko Uotinen

044 952 3710

( Jos et tavoita niin jätä viesti vastaajaan, kiitos )

Mikko@kitaraopettaja.fi

===============================